Diensten

Alle soorten reparaties, onderhoud, storingsdiagnose en schadeherstel aan alle automerken. Dat is waar Autobedrijf Paternoster B.V. voor staat. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft.

U krijgt vooraf altijd bij ons te horen wat de te verwachten kosten zijn. U komt bij ons dus nooit voor verassingen te staan. Ook gebeuren alle werkzaamheden uitsluitend volgens fabrieksspecificaties en krijgt u bij alle werkzaamheden Bovag garantie.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de (lease)auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie bent u bij ons aan het juiste adres!

In de afgelopen jaren zijn al veel klanten u voor geweest! Wij importeren al circa 35 jaar schitterende Duitse auto’s. U bent niet alleen veel goedkoper uit ten op zichtte van de Nederlandse markt, maar het aanbod is ook veel breder en de auto’s zijn veel voller qua opties! Door onze jarenlange ervaring en opgebouwd