Onderhoud

Onderhoud aan uw auto is belangrijk. Door regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Aan de hand van het type auto, de leeftijd en de kilometerstand adviseren wij u geheel vrijblijvend over het juiste onderhoud aan uw auto. Als uw auto bij ons in onderhoud is ook al is het in de garantiepriode, dan blijft de fabrieksgarantie behouden.

Aan wat voor onderhoudsbeurt is mijn auto toe?
Weet u niet wat voor onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft? Wij kunnen aan de hand van de onderhoudshistorie, de huidige kilomterstand en de fabrieksspecificaties zien wat voor onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft. Indien u wenst kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor een grote of kleine beurt.

Kleine beurt
Bij een kleine beurt worden de olie en het oliefilter vervangen. Verder worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Ook wordt de verlichting, de uitlaat, de ruitenwisser-bladen en de bandenspanning gecontroleerd.

Grote Onderhoudsbeurt
Bij een grote beurt worden de olie, bougies en alle filters vervangen. Verder wordt de auto gecontroleerd op de volgende punten:

Uitlaat en katalysator, remmen, verlichting, schokdempers,
accu, interieurfilter, banden, ruitenwissers, versnellingsbak,
ontsteking, spiegels, koppeling, veiligheidsgordels, verwarming,
stuurhuis, stoelen, kogels en hoezen, brandstofslangen,
koelvloeistof, V-riemen, Bougieskabels, motor/steunen,
carterventilatie, benzinetankbevestiging/-slangen, claxon etc.
Bij een grote beurt ontvangt u tevens indien u wenst een gratis APK.

Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie naar 010-4853733

onderhoud