Zakelijke Rijder

Wagenparkbeheerlease-service-center-logo

Autobedrijf Paternoster is een gecertificeerd Bovag Lease Service Center. Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto’s. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasebedrijven zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Heeft u een lease auto of een bedrijf met een wagenpark? Neem dan eens de overweging om uw auto bij Autobedrijf Paternoster te brengen. U behoudt volledig uw fabrieksgarantie. Wij zijn namelijk volledig merkonafhankelijk. Autobedrijf Paternoster biedt u een stuk gemak, service en korte lijnen op snel te schakelen, ietswat grote dealermaatschappijen soms missen. Wij zijn er dan ook bij gebaat u snel weer op weg te helpen.

Alle voordelen op een rij:

  • 40 jaar ervaring in alle automerken.
  • Gecertificeerd onderhoud aan alle merken met goedkeuring van de leasemaatschappijen.
  • U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie, maar ook voor schadeherstel en voorruitreparatie.
  • Totaal onderhoud tegen scherpe prijzen
  • Extra service voor de zakelijke rijder zoals haal en brengservice tijdens kantoortijden (op afspraak)
  • Garantie- Coulance claims worden door ons bij de diverse dealers aangeboden en afgehandeld. Door onze uitstekende relatie met de diverse dealers in de regio worden claims snel en gedegen opgelost.

Bent als bedrijf op zoek naar een wagenparkbeheerder? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u zou kunnen betekenen. Juist omdat wij een universeel autobedrijf zijn kunnen wij uw volledige wagenpark onderhouden. Zo heeft u alle auto´s op één adres! Korte lijnen en persoonlijke service tegen een scherpe prijs.